Olin sit tän päivän kotona, vaikka ei ollut kuin kurkku kipeä. Mutta koska viikonloppuna ois ripari ja pitäs sinne mennä koska ensviikonloppuna olis konfirmaatio. (jee) Enkä siis haluis tulla kipeeks, et sais ton rippikoulun nyt alta pois.  Nukuinpa aamulla siis pitkään, jopa puol kahteentoista. Taino nukuin ja nukuin, heräsin noin puolentunnin välein :s Mutta niin, sitte katoin Sex and the Cityn oli muuten hyvä :) Loppupäivä tulikin sit datailtuu -_-’ (lol, oon datis)

Sit Jennan kanssa ajauduin riitoihin, melkee meni välit poikki! Eli oon täs sit aika hajalla mut eiköhä se nyt siitä sit… Ei se ymmärrä miten tärkee on [huoh]. Itkin iha hermottomasti ku riita alko ja sit menin olkkariin kattoo salkkoi, niin äiti kysy jot ‘mikä nyt on?’ sitku sanoin et: ‘Jenna pisti välit poikki!’ Nii äiti vaa: ‘No eikö se ollu odotettavissa kun se on niin paljon vanhempi?!’ Joo, kiitti vaa iha vitusti tuo auttokkii hirveesti.

Huomenna olis terveystiedonkoe, taijjan jäähä vielä kotiin :D Koska terkankirja on koululla, jos sit korkeintaan perjantaina raahautus kouluun. Kattoo sitä sit.

Nyt pitäs vissiin lähtee nukkumaan, mut ei huvita. Kurkku on pipi :/ Äske join kupillisen kaakaota, se oli pahaa :(  No mut huomisee, jos jaksan kirjottaa? öitä.